Πέτρος Ιακωβίδης – «Σήκωσε Το Τηλέφωνο»Το νέο smash hit από το καινούργιο του album.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μας ζήτα «Σήκωσε Το Τηλέφωνο» και παρουσιάζει ακόμα ένα hit single που κυκλοφορεί από την Panik Records και μπαίνει αμέσως στη λίστα των μεγάλων προσωπικών του επιτυχιών.

Το «Σήκωσε Το Τηλέφωνο» είναι ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι, με τη μοναδική δημιουργική υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη στη μουσική και τους στίχους, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, καθώς το ερμηνεύει στις live εμφανίσεις του στο «Fantasia», που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία.

Το «Σήκωσε το Τηλέφωνο» έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις και έχει κατακτήσει το ραδιοφωνικό airplay πριν ακόμα κυκλοφορήσει! Παράλληλα, το νέο smash hit του Πέτρου Ιακωβίδη, μετράει πάνω από 3 εκατομμύρια YouTube Views ενώ βρέθηκε στο top 5 στις τάσεις, όπου και παρέμεινε για πάνω από ένα μήνα! Την ίδια στιγμή, έχει κατακτήσει και τα ψηφιακά καταστήματα, μετρώντας ήδη περίπου 1 εκατομμύριο digital streams στο Spotify.

Το άκρως ανεβαστικό τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μια κινηματογραφική παραγωγή σε σκηνοθεσία του John Sigalas. Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος κι επιδραστικός τραγουδιστής και δημιουργός της γενιάς του, πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο story, που «ντύνεται» με εντυπωσιακά πλάνα, γρήγορες εναλλαγές και πολύ συναίσθημα.

To top