Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)»

Μέσα από μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή, με έντονο συναίσθημα και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, σε σκηνοθεσία του Αlex Konstantinidi, η Ιουλία Καλλιμάνη, πάντα λαμπερή κι εντυπωσιακή, στέλνει το μήνυμα πως δεύτερες ευκαιρίες πρέπει να δίνουμε μόνο στον εαυτό μας.

Το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)» είναι μία δυναμική μπαλάντα που απογειώνει με τη μοναδική της ερμηνεία η Ιουλία Καλλιμάνη και υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko με τη «μαγική» της πέννα.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)» κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό, αναδεικνύοντας την Ιουλία Καλλιμάνη, με δύο επιτυχίες στο Spotify, αφού μαζί με το «Εφτά στα εφτά – 7/7», βρίσκονται στην top 50αδα του Spotify στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μετά την sold out περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, είναι έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της Αθήνας, με τις εμφανίσεις της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Tokyo Theater Athens», που ξεκινούν στις 22 Σεπτεμβρίου.

To top