Ελευθερία Αρβανιτάκη & Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Ροκ Μπαλάντα»

Δυο υπέροχες φωνές σ’ ένα διαχρονικό τραγούδι

Ήταν η «συνεργασία της χρονιάς» τον περασμένο χειμώνα και οι δυο τους έκαναν μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία το περασμένο καλοκαίρι… H «Ροκ Μπαλάντα» του Αντώνη Βαρδή και του Βασίλη Γιαννόπουλου αποκτά νέα ζωή, χάρη στην ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, σε μια μουσική διασκευή που έχει την υπογραφή του κορυφαίου μουσικού Θωμά Κωνσταντίνου. 

Με τη συνεργασία τους, οι δύο καλλιτέχνιδες έγιναν εξώφυλλο της editorial Spotify playlist Entehno Voices, ενώ η«Ροκ Μπαλάντα» προστέθηκε και σε ακόμα μια editorial Spotify playlist, την New Music Friday.

H «Ροκ Μπαλάντα» κυκλοφορεί ως συμπαραγωγή της Panik Records και της Minos EMI, a Universal Music Company και την προσεχή Δευτέρα, 20 Μαΐου, θα δημοσιευτεί στο YouTube το music video του τραγουδιού.

Κι επειδή και το φετινό καλοκαίρι θα τις βρει μαζί επί σκηνής, καθώς είναι αρκετοί οι προορισμοί που δεν πρόλαβαν να επισκεφθούν πέρυσι, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούμε την «Ροκ Μπαλάντα» και στις συναυλίες τους και να τραγουδάμε μαζί τους ξανά και ξανά.

To top