Γιάννης Λάφης ft. M.I.L.K – «Πίνω Άλλο Ένα» 

Ο Γιάννης Λάφης, ένας από τους πολυτάλαντους νέους καλλιτέχνες, κυκλοφορεί το νέο του single και music video «Πίνω Άλλο Ένα», στο οποίο συνεργάζεται με τον M.I.L.K.

Το «Πίνω Άλλο Ένα», που δίνει συνέχεια στα δισκογραφικά βήματα του Γιάννη Λάφη, είναι ένα μοντέρνο τραγούδι, που συνδυάζει urban και pop στοιχεία. Ο M.I.L.K έγραψε τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τους Avenus Beats.

Το music video του «Πίνω Άλλο Ένα» προκαλεί το ερώτημα τι είναι αλήθεια και τι παραίσθηση, μέσα από μία ψυχεδελική προσέγγιση. Μετά από μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο πρωταγωνιστής βρίσκεται ανάμεσα στα συναισθήματα και τις σκέψεις του, την πραγματικότητα και τη φαντασία, «παλεύοντας» με τους δύο εαυτούς του. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Thanos Theocharis.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Λάφης συνεχίζει τις live εμφανίσεις του σε στέκια της Αθήνας, καθώς και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Στα Σύνορα» που μεταδίδεται από το Star. Επίσης, ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς», αυτή τη φορά για το μιούζικαλ «Reunion the musical», της Θέμιδας Μαρσέλλου, με πρωταγωνιστές τους Μαντώ, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου, Κώστα Μπίγαλη και Αργύρη Αγγέλου.

To top