Τάμτα  – “Identity Crisis” (Deluxe Version)

Περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, το Identity Crisis της Τάμτα επανακυκλοφορεί σε ολοκαίνουργια deluxe version με την προσθήκη νέων τραγουδιών.

Η opinion leader & always forward τραγουδίστρια παρουσίασε μια διαφορετική πλευρά του καλλιτεχνικού εαυτού της μέσα από τα εξαιρετικά τραγούδια του δίσκου της Identity Crisis.

Η αρχή έγινε με το ομότιτλο τραγούδι, ακολούθησε το club banger «Αυταπάτη (High In The After Partyμε το special music video  – αφιέρωμα στα 80’s. Παράλληλα, απολαύσαμε μια μοναδική performance του Makria στο MadWalk 2023, συγκινηθήκαμε με το πρόσφατο βίντεο κλιπ του «Άλλο Τι Λέω» σε στίχους του καταξιωμένου Γεράσιμου Ευαγγελάτου, και εντυπωσιαστήκαμε από τις sold out εμφανίσεις της στο club SMUT: ένα καλλιτεχνικό experience που έγινε talk of the town και αναμένεται να συνεχιστεί για ακόμα 2 ημερομηνίες (Παρασκεύη 26 Απριλίου & 10 Μαΐου) .

Ανήμερα της προτελευταίας εμφάνισης της, η Τάμτα παρουσιάζει την ολοκαίνουργια deluxe έκδοση του Identity Crisis”, η οποία κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company και περιλαμβάνει τα τραγούδια της αρχικής version με την προσθήκη των 2 ολοκαίνουργιων tracks Dystopia ft. Wax Wings” & “Fovame” , του BABYNYMPH remix του “Autapati (High In The After Party)” αλλά και του“Autow Nite Superstore Remix” του “Identity Crisis”.

H deluxe version του Identity Crisisκυκλοφορεί για πρώτη φορά και σε βινύλιο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο SMUT Club, πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της Τάμτα στον εντυπωσιακό underground χώρο.

To top