Γιώργος Βογιατζάκης – «Μέχρι Εκεί Μπορούσες»Νέο Τραγούδι

Ο Γιώργος Βογιατζάκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Platinum και παρουσιάζει το «Μέχρι Εκεί Μπορούσες», ένα τραγούδι που ενώνει τον σύγχρονο με τον παραδοσιακό ήχο

Το «Μέχρι Εκεί Μπορούσες» είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι, με έντονο «άρωμα» από την πλούσια μουσική παράδοση της Κρήτης και την ξεχωριστή χροιά του πολυτάλαντου λυράρη και ερμηνευτή Γιώργου Βογιατζάκη. Ο ίδιος ο Γιώργος Βογιατζάκης υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Μιχάλη Ντακάκη. 

Το «Μέχρι Εκεί Μπορούσες» συνοδεύεται από music video που γυρίστηκε στο Ρέθυμνο και φέρνει στις οθόνες μας μερικές από τις ομορφιές της Κρήτης. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Παναγιώτης Μαρακάκης.

Με το «Μέχρι Εκεί Μπορούσες» ο Γιώργος Βογιατζάκης συνεχίζει την ιδιαίτερη μουσική του διαδρομή, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μοναδικά τραγούδια, επιτυχημένες live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, σπουδαίες συνεργασίες όπως με τον Ψαραντώνη και τον Μιχάλη Τζουγανάκη, καθώς και τη συμμετοχή του στο περσινό «Just The 2 Of Us» όπου κατέκτησε την 3η θέση ως coach της δημοσιογράφου Ναταλίας Αργυράκη.

To top