Ιουλία Καλλιμάνη – «Έφυγε;» Το νέο της smasm hit!


Η Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει τη σαρωτική της επιτυχία, καθώς το νέο της single με τίτλο «Έφυγε;», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, έγινε top trend στο YouTube μέσα σε 2 ώρες, «σκαρφαλώνοντας» στις πρώτες θέσεις. Μάλιστα, μετά από τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία του, κυριαρχεί σταθερά στο top 4 των trends, κάτι σπάνιο για αυθεντικό ζεϊμπέκικο, ενώ μετρά ήδη πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές.

Το «Έφυγε;» κέρδισε αμέσως την αγάπη του κόσμου, κάτι που συμβαίνει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Ιουλίας Καλλιμάνη, και ξεχώρισε αμέσως τόσο στο ραδιοφωνικό airplay όσό και στις ψηφιακές πλατφόρμες που μετράει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες digital streams.

Το «Έφυγε;» είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, που υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko.  

Στο music video, που γυρίστηκε στο «Tokyo Theater Athens», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη, το «Έφυγε;» παρουσιάζεται μέσα από ένα medley που ξεκινά με το «Που πας κορίτσι μου», σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Φωτεινής Δούρου, που κυκλοφόρησε το 2002, το οποίο «απογειώνεται» εξίσου από τη μοναδική φωνή της Ιουλίας Καλλιμάνη. Αυτή την περίοδο, η Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει να ξεσηκώνει τους θαμώνες του «Tokyo Theater Athens», όπου εμφανίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

To top