Σταύρος Σιόλας – «Η Δική Μας Σειρά»Νέο Album

Ο Σταύρος Σιόλας, ένας από τις πιο ιδιαίτερους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, μοιράζεται το album «Η Δική Μας Σειρά», έναν κύκλο τραγουδιών σε σύνθεση του ίδιου και στίχους Ηλία Μάστορη, που ερμηνεύουν σπουδαίοι καλλιτέχνες

Στο album «Η Δική Μας Σειρά» μας εισήγαγε ο ίδιος ο Σταύρος Σιόλας ερμηνεύοντας το ομότιτλο του δίσκου τραγούδι. Ακολούθησαν ακόμα τέσσερα επιτυχημένα singles, το «Στην Πλάτη Του Καιρού» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το «Στην Αιώρα Του Χρόνου» με την Μελίνα Κανά, το «Έκτορας» με τον Γιάννη Κότσιρα και «Το Βλέμμα Του Μόνου» με την Γιώτα Νέγκα. Τραγούδια του album ερμηνεύουν επίσης οι Μελίνα Ασλανίδου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Στρατάκης και Ερωφίλη.

«Ονόμασα το άλμπουμ αυτό «Η Δική Μας Σειρά» έχοντας στο μυαλό μου όσους και όσα λικνίζονται στην αιώρα του χρόνου περιμένοντας να έρθει η δική τους σειρά να βγουν στο φως διεκδικώντας τη θέση τους στον κόσμο. Τραγούδια για τον άνθρωπο και το χρόνο που παίρνει και δίνει έρωτες, φίλους, μοναξιά, όνειρα και πάθη.
Φωνές μου λατρεμένες από παλιά αλλά και νέες ενσάρκωσαν τους ρόλους αυτών των 9 μονολόγων-τραγουδιών όπως τους ονειρεύτηκα! 
Τώρα που ήρθε η ώρα να περπατήσουν το δρόμο τους εύχομαι να βρουν καρδιές ν’ αγαπηθούν
», αναφέρει ο Σταύρος Σιόλας για το album.

To top