Γιώργος Κακοσαίος – «Σάββατο Βράδυ»Η νέα του single, έγινε επιτυχία!

Ο Γιώργος Κακοσαίος κάνει σύνθημα το «Σάββατο Βράδυ» και συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών μ’ ένα ανεβαστικό single, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records. 

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της γενιάς του, που κατάφερε να ξεχωρίσει και να γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις του, μας ξεσηκώνει μέσα από ένα δυνατό και «φρέσκο» τσιφτετέλι, με το χαρακτηριστικό λαϊκό μέταλλο της φωνής του

Το single συνοδεύεται από ένα μοναδικής αισθητικής και κινηματογραφικό video, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας, με τον Γιώργο Κακοσαίο να δίνει το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, κάνοντας κάθε βραδιά… «Σάββατο βράδυ»!

Το «Σάββατο Βράδυ» έχε ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay ενώ την ίδια στιγμή στιγμή σαρώνει και στον κόσμο του digital. Συγκεκριμένα, μετράει ήδη 2 εκατομμύρια YouTube Views σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του, ενώ, έφτασε μέχρι το top 7 στις τάσεις στο YouTube, όπου και παρέμεινε για πάνω από ένα μήνα! Παράλληλα, έχει κατακτήσει και τα ψηφιακά καταστήματα, όπου μετράει πάνω από 1,2 εκατομμύρια digital streams.

Το «Σάββατο Βράδυ» υπογράφουν στη μουσική ο ίδιος ο Γιώργος Κακοσαίος και στους στίχους ο Νίκος Σαρρής, που μαζί έχουν δημιουργήσει κι άλλες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το προηγούμενο τσιφτετέλι του Γιώργου Κακοσαίου, το «Κάνε Μας Τη Χάρη», το οποίο «σάρωσε» το YouTube, τα social media και το ραδιοφωνικό airplay.

Αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος μετά την επιτυχημένη του καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα, με αποκορύφωμα τη συναυλία τους στο νέο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, προετοιμάζεται και για τις εμφανίσεις του στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ακτή Πειραιώς από τις 20 Οκτωβρίου.

To top